Despre companie

Noi suntem mereu alături de dumneavoastră.

Această pagină vă oferă oportunitatea de a afla mai multe despre societatea Kardaf S.R.L., fondată în anul 1998 de familia Kiss. Este specializată în comercializarea pieselor auto. Firma noastră şi-a propus să pună la dispoziţia potenţialilor clienţi doar piese auto care respectă standardele de calitate şi oferă siguranţă 100%. Încercăm să ne impunem prin produsele şi preţurile noastre competitive şi vă stăm la dispoziţie cu o gamă diversificată de piese auto pentru: Aro, Tractoare – U650, U445 si Belarus, Raba-Savien, Buldozere, Excavatoare.

Punem întotdeauna pe primul plan calitatea pieselor, de aceea folosim cataloage şi baze de date ale firmelor producătoare pentru a identifica exact piesa de care aveţi nevoie, în funcţie de marcă, model, anul fabricaţiei, capacitate cilindrică etc, asigurându-ne că piesa pe care o solicitaţi este cea potrivită.

Echipa

Partenerii noştri sunt cei mai buni în domeniu.

I-am ales pentru că alături de ei ne putem lansa pe piaţa vânzării de piese auto într-o maniera de succes. Preţurile noastre sunt acceptabile şi calitatea este cea mai bună!

Ca firmă de comerţ, colaborăm atât cu persoane fizice cât şi cu persoane juridice şi avem un portofoliu important de clienţi. Calitatea produselor este certificată în conformitate cu standardele cerute de legislaţia în vigoare şi îndeplineşte standardele internationale de calitate ISO 9001 – 2008.

Distribuţie piese

Societatea noastră este distribuitor direct al demaroarelor cu reductor de putere si alternatoare Jubana Lituania.