Politica de confidentilitate

Site-ul www.kardaf.ro este detinut si operat de SC KARDAF SRL, cu sediul social in Str. Calarasilor, Nr. 9, Reghin, Jud. Mures, CUI: RO11155809, Nr. Reg. Com: J26/802/1998.

Utilizarea site-ului www.kardaf.ro implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Informatii personale furnizate in procesul de comanda sunt corecte si complete si, prin furnizarea acestora, devii responsabil pentru toate actiunile ce decurg din folosirea acestora. KARDAF SRL nu va putea fi responsabila pentru eventuale erori aparute in urma neglijentei clientului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei. Accesarea site-ului www.kardaf.ro implica acceptul clientului ca datele furnizate sa fie pastrate si prelucrate de societatea noastra in vederea crearii unei baze de date pentru realizarea de raporte statistice, informarea despre promotiile www.kardaf.ro sau orice alte activitati de comunicare.

SC KARDAF SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate de catre terti, singura exceptie constituind-o solicitari din partea autoritatilor in scopul verificarii tranzactiilor comerciale, atata timp cat acestea vor fi solicitate conform cu legile in vigoare. SC KARDAF SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

Orice notificare va fi semnata, datata si expediata de catre cumparator la adresa info@kardaf.ro sau prin posta la adresa: Str. Drum Padurea Neagra, Nr. 19-85, Bl. 39C, Et. 5, Ap. 54, Cam. nr. 2. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.kardaf.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.kardaf.ro va determina cercetarea penala impotriva celor care au initiat aceasta actiune.

Sistemul de plata on-line disponibil este dezvoltat de Mobilpay si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa si MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati: 1.Numele posesorului de card, 2.Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii), 3.Data expirarii cardului, 4.Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura) Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC KARDAF SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor/serviciilor comandate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele sau serviciile comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail info@kardaf.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 

Pentru imbunatatirea calitatii serviciilor noastre partajam anumite date despre comportamentul vizitatorilor site-ului nostru cu urmatoarele servicii externe: Google Analytics. Schimbul de informatii cu acesti furnizori de servicii nu presupune furnizarea din partea noastra a datelor cu caracter personal (nu sunt informatii care dezvaluie identitatea vizitatorilor). Aceste informatii sunt utilizate exclusiv pentru a va putea oferi o experienta mai placuta si continut cat mai relevant pentru dumneavoastra la navigarea pe site-ul www.kardaf.ro.

Site-ul www.kardaf.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Afla mai multe aici